miércoles, 8 de julio de 2009

XX VOLTA A PEU NOCTURNA A MANUEL

Els Llops de Manuel celebrem el 20 aniversari de la nostra Volta a peu. De sempre hem intentat un plus en cadascuna de les carreres que hem organitzat : la qualitat de les samarretes, el bon avituallament, la bona organització, el sopar al final de la carrera , etc. Degut al continu increment de participants en cada edició de la volta, ens resulta cada vegada mes difícil mantenir eixe plus de qualitat. Per aquest motiu enguany hem decidit, per primera vegada, limitar el nombre de participants. En contrapartida anem a incrementar la qualitat de la borsa del corredor, amb SAMARRETA TÈCNICA inclosa, a més a més, tots els participants disposaran per primera vegada, d'una assegurança d'accidents i seguirem oferint el sopar de baix-braç per a tots els corredors i acompanyants. Per tots aquests motius l' inscripció tindrà un cost de 3 Euros i estrarà limitada a 500 corredors. Esperem com sempre la vostra participació per a poder gaudir un any més d'aquesta gran festa.

Club de correr Els Llops de Manuel
clubdecorrerelsllops@gmail.com

1 comentario:

  1. 20 anys ja! Encara recorde com si fos ahir el comentari de Jaume "el meu objectiu és que la carrera arribe a la 10ª edició", i ja en són 10 més!
    La Volta a Peu ha marcat el ritme de molts dels meus estius per la meva condició de "consorte" de Pep. M'alegra, no sabeu com, que aixó continue endavant, amb altres persones i novetats, però conservant el caràcter participatiu i festiu de la carrera i aquest "toc" especial que fa que molts corredors populars la tinguen assenyalada al seu calendari personal. Ja voreu com plouran les protestes i imploracions quan es tanque la inscripció!
    Ànim i endavant, llops, llobes, llobatons i llobatones!
    Christine

    ResponderEliminar