lunes, 14 de febrero de 2011

CRONICA CURSA DE MUNTANYA CASTRO D´ALFONDEGUILLA

El diumenge 13 de febrer 2011, amb una participació record de 760 corredors-senderistes s'ha celebrat la 5 ª Cursa de Muntanya Castro d'Alfondeguilla, 2 ª prova puntuable del Circuit Diputació Provincial de Carreres per Muntanya.

Hem destacar l'alt nivell dels participants, en hòmens el veterà A Javier Triguero Atienzo del C.A. Cuenca Dolomia, que prompte es ficaria al cap de la cursa recorrent des-de este moment en solitari els 18,48 Km de la prova, es va proclamar vencedor absolut de la prova, amb un temps de 1:33:03 h, encara que no es va batre el record de la cursa que va lograr el any passat el sènior Vicent Calvo amb un temps de 1:29:58 h., en segon lloc entraria en meta, 1 minut 23 segons después, Jose Javier Rubio Sagredo del Penya Mur i Castell - Tuga,
En tercer lloc y primer local entrava Manuel Segarra Berenguer també del Club Penya Mur i Castell.
En fèmines va guanyar l'atleta del club de Atletisme Onda Esther Catalan Blázquez amb un temps de 1:56:23, mentres la seva més directa rival Leticia Pallas Carrascosa del Penya Mur y Castell-Tuga, entraba 1 minut 23 segons més tard, aconseguint el tercer lloc Sonia Escuriola Reula del Club Running Cabanes.

En aquesta cursa va participar el nostre amic Pablo Montagud que va fer una meritoria posició quedant el 59 de la seva categoría i el 223 de la general.

El matí, gelat en un primer moment, va donar pas a un dia ensolellad en què els participants van poder gaudir dels bonics paisatges del Parc Natural de la Serra Espadá, pel qual va transcórrer la prova. A l'arribada es va lliurar als 706 corredors que acabaren la prova la corresponent bossa del corredor, samarreta tècnica i un recuperador massatje.

La tercera prova del 5e Circuit Diputació Provincial de Curses per Muntanya ès celebrará el día 20 de març Pujada al Monti Onda