viernes, 11 de marzo de 2011

CIRCUIT RIBERA DE XÚQUER




REGLAMENT


El I Circuit Ribera de Xúquer és el resultat de la unió dels organitzadors d’algunes de les proves d’atletisme popular que estaven fent-se altres anys a la Ribera del Xúquer. Organitzen i col•laboren en el circuit els Clubs d’Atletisme, diferents associacions i els Ajuntaments de les següents poblacions: Alcàntera del Xúquer , L’Alcúdia, Alginét , Alzira , Carlet , Gavarda , Manuel , Mareny de Barraquetes , Sueca i Villanueva de Castellón ; també col•laboren ………… i diferents empreses de la comarca.


1.- PARTICIPANTS

L’associació cultural “Circuit Ribera de Xúquer” organitza el 1er Circuit Ribera de Xúquer, al qual tindran accés totes les persones que ho desitgen, sense distinció de sexe o nacionalitat, sent majors de 18 anys.

El circuit es portarà a terme des del mes d’abril fins el mes de novembre de 2011 i constarà de 10 proves de les quals s’haurà de puntuar en almenys 7 de les proves.


2.- CATEGORIES

Les categories del I CIRCUIT RIBERA DE XÚQUER queden establertes de la següent manera:

SENIOR Nascuts des de 1992 fins a veterans
VETERANS A Des del dia que complisquen 35 anys fins als 44 anys
VETERANS B Des del dia que complisquen 45 anys fins als 54 anys
VETERANS C Des del dia que complisquen 55 anys

Les categories es quedaran establertes a partir de la primera prova del circuit, és a dir que si algú compleix els 35 anys el dia d’abans de la primera prova serà inscrit a la categoria de veterans A i així successivament.
Aquestes categories seran masculines i femenines.


3.- INSCRIPCIONS

Els atletes que desitgen participar en el I Circuit Ribera de Xúquer només deuran assistir a les carreres confirmant la inscripció a cada una d’aquestes mitjançant la pàgina web http://www.correntpelxuquer.org/.

La inscripció a cada una de les proves s’haurà de realitzar dintre de les
dates indicades en aquest Reglament. Per a les carreres en que es cobra
inscripció, consultar la forma de pagament en els seus respectius reglaments.


4.- ORGANITZACIÓ

Els pitrals s’entregaran personalment a la persona interessada PRÈVIA PRESENTACIÓ DEL DNI. en el lloc i la data establerta per cada Organització.

Tots els participants en el Circuit, pel fet de participar en qualsevol carrera , accepten el reglament particular d’aquesta, formalitzant la inscripció amb
tots els seus drets y obligacions igual que la resta de participants.


5.- DESQUALIFICACIONS


Motius de desqualificació :

• Per no portar el pitral perfectament col·locat al pit durant tot el recorregut.

• Per participar amb un pitral assignat a altre corredor

• Per participar amb un pitral no autoritzat per l’organització.

• Per realitzar la inscripció amb les dades alterades intencionadament.

• Per abandonar el recorregut delimitat per la prova.

Tot allò no previst en aquestes regles es resoldrà amb el reglament de la F.A.C.V.

La decisió sobre la possible desqualificació de l’atleta per les circumstàncies anomenades anteriorment serà adoptada pel Comitè organitzador del circuit.


6.- CLASSIFICACIÓ

Es realitzarà la següent classificació:

1) General Absoluta, masculina i femenina.

2) Per Categories, masculina i femenina.

La puntuació s’obtindrà donant un número de punts equivalents a la posició obtinguda en la classificació general de cada prova i en la de la seua categoria corresponent, sense distingir als atletes que finalitzen o no el circuit. Es a dir,el atleta que finalitze en primer lloc tindrà un punt , el segon dos punts ,….., així successivament fins arribar a la posició 100 que obtindrà 100 punts i tots els darrers corredors que també puntuaran 100 punts.

Per a la classificació final es consideraran guanyadors els atletes amb menor número total de punts.

Per a la classificació per categories puntuaran les 7 millors carreres de cada atleta, en cas d’empat serà guanyador qui més curses haja realitzat i si persisteix l’empat es valorarà el major número de primeres posicions, segons, etc. Per a la classificació general es seguirà el mateix sistema abans esmentat.

El control i seguiment dels corredors inscrits en el I Circuit Ribera de Xúquer, es realitzarà mitjançant el sistema informàtic de CONXIP.


7.- PREMIS

A tots els participants que finalitzen com a mínim 7 proves se’ls obsequiarà amb la bossa del corredor, amb tots aquells articles que puga aconseguir l’organització.


8.- INFORMACIÓ

Tres dies després de la celebració de cada prova, es faran públics els resultats provisionals del circuit en la pàgina web www.correntpelxuquer.org on també es podrà trobar tota la informació de cadascuna de les carreres i una galeria de fotografies.


9.- DADES DE CARÀCTER PERSONAL

De conformitat amb el que s’ha establert a l’article 5 de la llei orgànica 15/1999, de Protecció de dades de caràcter personal, l’informem de que les dades facilitades seran incorporades a un fitxer. La finalitat del tractament de les dades es l’organització i gestió de l’esmenta’t circuit, sent necessari aportar aquestes dades per poder participar en les diferents proves. Aquestes dades personals seran comunicades a l’empresa encarregada del cronometratge i a les entitats i organismes organitzadors de cada una de les proves que composen el circuit.

L’inscripció en el present circuit suposa el consentiment del titular per al tractament de les seues dades personals, així com la comunicació i la publicació d’aquestes en els mitjans de comunicació. D’acord amb els interessos promocionals del I Circuit Ribera de Xúquer, els inscrits cedeixen de manera indefinida a l’organització el dret de reproduir el nom i cognoms,la seua imatge i les classificacions obtingudes,en qualsevol mig de comunicació (premsa escrita, internet, radio o televisió)

Els titulars podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit a l’entitat organitzadora.


10.- RECLAMACIONS.

Les reclamacions hauran de ser realitzades oralment a l’organitzador de la prova, no més tard de 30 minuts després de comunicar‐se oficialment els resultats. Si són desestimades per l’organitzador, es podrà presentar reclamació per escrit.

S’estableix un plac de tres dies hàbils per efectuar les reclamacions escrites que s’estimen oportunes, NO ACCEPTANT CAP RECLAMACIÓ FORA D’AQUEST TERMINI. TRANSCORREGUT AQUEST PLAC, LES CLASSIFICACIONS SERAN DEFINITIVES.

L’associació cultural “Circuit Ribera de Xúquer” velarà pel compliment d’aquest Reglament, sent responsabilitat de cada Entitat Organitzadora el correcte funcionament de la seua prova.


11.-SEGURETAT DE LES PROVES.

Es obligació de l’organitzador de cada carrera previndré un servei mèdic durant la competició, així como el trasllat en ambulància fins a l’hospital.

L’organització de cada carrera està coberta per la seua pròpia assegurança de Responsabilitat Civil i d’accidents esportius.


No hay comentarios:

Publicar un comentario